Kapr alsaský

Kapr alsaský

Ryby 1367 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr alsaský
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr alsaský

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu vložíme porce kapra, mezi ně vložíme plátky másla a celé je zakryjeme slaninou, vložíme na 10 minut do předehřáté trouby.
  2. Po 10 minutách přilijeme část bílého vína.
  3. Vytvořenou šťávou porce přeléváme.
  4. Po 5 minutách přilijeme zbytek bílého vína a stále přeléváme až kapr dostane krásnou zlatavou barvu.
  5. Podáváme s vařenými brambory.

Kapr alsaský



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr alsaský

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu vložíme porce kapra, mezi ně vložíme plátky másla a celé je zakryjeme slaninou, vložíme na 10 minut do předehřáté trouby.
  2. Po 10 minutách přilijeme část bílého vína.
  3. Vytvořenou šťávou porce přeléváme.
  4. Po 5 minutách přilijeme zbytek bílého vína a stále přeléváme až kapr dostane krásnou zlatavou barvu.
  5. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.