- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr alsaský
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Do kastrolu vložíme porce kapra, mezi ně vložíme plátky másla a celé je zakryjeme slaninou, vložíme na 10 minut do předehřáté trouby.
- Po 10 minutách přilijeme část bílého vína.
- Vytvořenou šťávou porce přeléváme.
- Po 5 minutách přilijeme zbytek bílého vína a stále přeléváme až kapr dostane krásnou zlatavou barvu.
- Podáváme s vařenými brambory.
Kapr alsaský
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr alsaský
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Do kastrolu vložíme porce kapra, mezi ně vložíme plátky másla a celé je zakryjeme slaninou, vložíme na 10 minut do předehřáté trouby.
- Po 10 minutách přilijeme část bílého vína.
- Vytvořenou šťávou porce přeléváme.
- Po 5 minutách přilijeme zbytek bílého vína a stále přeléváme až kapr dostane krásnou zlatavou barvu.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit