Jihočeský kapr na žampionech

Jihočeský kapr na žampionech

Ryby 110 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Jihočeský kapr na žampionech
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jihočeský kapr na žampionech

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme drobně pokrájenou cibuli, porce kapra a osmahneme.
  3. Potom přidáme žampiony pokrájené na plátky, podusíme a zalijeme červeným vínem.
  4. Nakonec vložíme spařená, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata.
  5. Dochutíme česnekem utřeným se solí a pepřem.
  6. Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.

Jihočeský kapr na žampionech



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jihočeský kapr na žampionech

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme drobně pokrájenou cibuli, porce kapra a osmahneme.
  3. Potom přidáme žampiony pokrájené na plátky, podusíme a zalijeme červeným vínem.
  4. Nakonec vložíme spařená, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata.
  5. Dochutíme česnekem utřeným se solí a pepřem.
  6. Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.