Vejce ďábelská

Vejce ďábelská

Vaječné 45 Poslední aktualizace: Feb 09, 2020 Vytvořeno: Feb 09, 2020
Vejce ďábelská
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Vejce ďábelská

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
  2. Máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem a petrželkou nakrájenou na jemno.
  3. Touto směsí vyplníme půlky vajec, na povrch dáme plátky okurky a sardelovou pastu.
  4. Podáváme s opečeným chlebem nebo opečenou vekou.

Vejce ďábelská



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Vejce ďábelská

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
  2. Máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem a petrželkou nakrájenou na jemno.
  3. Touto směsí vyplníme půlky vajec, na povrch dáme plátky okurky a sardelovou pastu.
  4. Podáváme s opečeným chlebem nebo opečenou vekou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.