Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Pečivo 1108 Poslední aktualizace: Dec 11, 2019 Vytvořeno: Dec 11, 2019
Škvarkové pagáčky
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Škvarkové pagáčky

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Droždí necháme vzejít v mléce.
  2. Mouku promícháme se škvarky a přidáme žloutky, smetanu, bílé víno a osolíme.
  3. Zaděláme droždím vykynutým v mléce.
  4. Těsto necháme chvíli kynout, pak je rozválíme, přeložíme a ještě necháme odpočinout.
  5. To opakujeme 3 krát.
  6. Nakonec těsto rozválíme na plát tlustý asi na prst a vykrájíme kolečka.
  7. Před pečením uděláme vidličkou na kolečkách mřížky, pomažeme je bílky a posypeme kmínem.

Škvarkové pagáčky



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Škvarkové pagáčky

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Droždí necháme vzejít v mléce.
  2. Mouku promícháme se škvarky a přidáme žloutky, smetanu, bílé víno a osolíme.
  3. Zaděláme droždím vykynutým v mléce.
  4. Těsto necháme chvíli kynout, pak je rozválíme, přeložíme a ještě necháme odpočinout.
  5. To opakujeme 3 krát.
  6. Nakonec těsto rozválíme na plát tlustý asi na prst a vykrájíme kolečka.
  7. Před pečením uděláme vidličkou na kolečkách mřížky, pomažeme je bílky a posypeme kmínem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.