- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Škvarkové pagáčky
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Droždí necháme vzejít v mléce.
- Mouku promícháme se škvarky a přidáme žloutky, smetanu, bílé víno a osolíme.
- Zaděláme droždím vykynutým v mléce.
- Těsto necháme chvíli kynout, pak je rozválíme, přeložíme a ještě necháme odpočinout.
- To opakujeme 3 krát.
- Nakonec těsto rozválíme na plát tlustý asi na prst a vykrájíme kolečka.
- Před pečením uděláme vidličkou na kolečkách mřížky, pomažeme je bílky a posypeme kmínem.
Škvarkové pagáčky
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Škvarkové pagáčky
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Droždí necháme vzejít v mléce.
- Mouku promícháme se škvarky a přidáme žloutky, smetanu, bílé víno a osolíme.
- Zaděláme droždím vykynutým v mléce.
- Těsto necháme chvíli kynout, pak je rozválíme, přeložíme a ještě necháme odpočinout.
- To opakujeme 3 krát.
- Nakonec těsto rozválíme na plát tlustý asi na prst a vykrájíme kolečka.
- Před pečením uděláme vidličkou na kolečkách mřížky, pomažeme je bílky a posypeme kmínem.
Mohlo by se vám také líbit