- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Slyšeli jste už někdy o pizze z brambor? Zkusit byste ji měli.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou.
- Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši.
- Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.
- Bramborovou hmotu rovnoměrně rozprostřeme po plechu.
- Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 než těsto začne být pevné.
- Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a pizzu směsí potřeme.
- Na pizzu rozložíme klobásu, papriky, žampiony a olivy, navrch upravíme plátky mozzarelly.
- Podle vlastní chuti můžeme na pizzu přidat další nebo jiné suroviny.
- Pizzu vrátíme do trouby a pečeme 20 minut, až je těsto propečené a sýr se roztaví.
- Pizzu podáváme horkou
Bramborová pizza
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Slyšeli jste už někdy o pizze z brambor? Zkusit byste ji měli.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou.
- Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši.
- Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.
- Bramborovou hmotu rovnoměrně rozprostřeme po plechu.
- Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 než těsto začne být pevné.
- Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a pizzu směsí potřeme.
- Na pizzu rozložíme klobásu, papriky, žampiony a olivy, navrch upravíme plátky mozzarelly.
- Podle vlastní chuti můžeme na pizzu přidat další nebo jiné suroviny.
- Pizzu vrátíme do trouby a pečeme 20 minut, až je těsto propečené a sýr se roztaví.
- Pizzu podáváme horkou
Mohlo by se vám také líbit