Bramborová pizza

Pizza 95
Bramborová pizza
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: easy
Tisk

Slyšeli jste už někdy o pizze z brambor? Zkusit byste ji měli.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou.
  2. Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši.
  3. Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.
  4. Bramborovou hmotu rovnoměrně rozprostřeme po plechu.
  5. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 než těsto začne být pevné.
  6. Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a pizzu směsí potřeme.
  7. Na pizzu rozložíme klobásu, papriky, žampiony a olivy, navrch upravíme plátky mozzarelly.
  8. Podle vlastní chuti můžeme na pizzu přidat další nebo jiné suroviny.
  9. Pizzu vrátíme do trouby a pečeme 20 minut, až je těsto propečené a sýr se roztaví.
  10. Pizzu podáváme horkou

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář