Bramborová pizza

Pizza 235 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Bramborová pizza
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Slyšeli jste už někdy o pizze z brambor? Zkusit byste ji měli.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou.
  2. Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši.
  3. Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.
  4. Bramborovou hmotu rovnoměrně rozprostřeme po plechu.
  5. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 než těsto začne být pevné.
  6. Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a pizzu směsí potřeme.
  7. Na pizzu rozložíme klobásu, papriky, žampiony a olivy, navrch upravíme plátky mozzarelly.
  8. Podle vlastní chuti můžeme na pizzu přidat další nebo jiné suroviny.
  9. Pizzu vrátíme do trouby a pečeme 20 minut, až je těsto propečené a sýr se roztaví.
  10. Pizzu podáváme horkou

Bramborová pizza



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Slyšeli jste už někdy o pizze z brambor? Zkusit byste ji měli.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plech na pizzu vymastíme a vysypeme moukou.
  2. Brambory uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a rozmačkáme na hladkou kaši.
  3. Vmícháme máslo, česnek, bylinky a vejce.
  4. Bramborovou hmotu rovnoměrně rozprostřeme po plechu.
  5. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 220 °C 7-10 než těsto začne být pevné.
  6. Passatu smícháme s rajčatovým protlakem a pizzu směsí potřeme.
  7. Na pizzu rozložíme klobásu, papriky, žampiony a olivy, navrch upravíme plátky mozzarelly.
  8. Podle vlastní chuti můžeme na pizzu přidat další nebo jiné suroviny.
  9. Pizzu vrátíme do trouby a pečeme 20 minut, až je těsto propečené a sýr se roztaví.
  10. Pizzu podáváme horkou

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.